1. Утре, празник на св. Стефан, Първомъченик. Литургията от 18.00 ч.
  1. На 27 декември, във вторник, празник на св. Иван Апостол и Евангелист.
  1. На 28 декември, в сряда ще честваме празник на Свети Невинни Младенци Мъченици. Литургията ще я отслужим от 18.00 часа.
  1. Тази година, празникът на Светото Семейство ще честваме на 30 декември, в петък. Обаче подновяването на брачните обещания, на семейните двойки ще направим в неделя, на 8 януари 2023 г, по време на Светата Литургия от 11.00 часа и след нея почерпка за всички, и също тогава за децата Дядо Коледа ще донесе подаръци. Който би искал да се включи и да донесе нещо за почерпка, предварително Ви благодарим.
  1. На 31 декември, събота е последния ден на 2022 година. От 16.00 часа ще отслужим Литургия. Ще изразим нашата благодарност на Бога за всички дарове и благодати поучени през изминалата година. След Литургията, обожавайки светото причастие ще измолим химна Тебе Боже хвалим.
  1. Следващата неделя, на 1 януари, започвайки Новата 2023 година, ще честваме и Тържеството Дева Мария Богородица. Литургиите на този ден ще отслужим  както всяка неделя: от 11.00 и от 18 часа
  1. Ако имате в къщи болни, страдащи, които не могат да дойдат и да участват в Светите Литургии, тогава кажете ни и ще ги посетим в къщи, изповядвайки ги и носейки Светото Причастие.
  1. След Новата Година ще започнем да благославяме вашите семейства и домове. Моля ви, да ми кажете, за да можем да уточним конкретни дати и часове.
  1. Благодаря на всички енориаши, за помощ в подготовката за Рождество Христово, за украсяването на пещерата и елхите. Благодаря и на г-жа Магдалена и на енорийския ни хор, на министрантите, и на всички които се включиха със своята помощ, днешното Тържество да стане по красиво.  

Желаем Ви благословени и светли Празници.

Честито Рождество Христово!

о. Евгений Ружански

                                                                                                Енорийски свещеник